П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Луцька міська рада хоче припинити рух громадського транспорту

Останнім часом в Луцьку, та й інших містах України, вжито низку заходів, щоб вберегти жителів від COVID 19. В основному до заходів входять заборони проведення масових дійств та ретельна дезінфекція приміщень і транспортних засобів публічного вжитку. Далі на lutsk-future.

Щоб не дати можливість розвитку пандемії в межах нашого міста, Луцька міська рада змінила графік роботи маршрутних рейсів. Це викликало невдоволення в жителів, адже з’явилася проблема добирання на роботу.

«Через те, що транспорту стало менше, його насиченість стала більшою. Тобто я, як завжди, чекав маршрутку під номером 12, щоб добратися до місця роботи, але коли вона приїхала то була повністю набита, тому й навіть не зупинилася біля моєї зупинки. Прийшлося викликати таксі і користуватися їх послугою», – розповів Костянтин журналісту нашого сайту.

Проте, незважаючи на усі проблеми, які створює зміна графіку, Луцька міська рада розглядала рішення, щодо припинення функціонування громадського транспорту на час дії карантину. Наразі, рішення не є прийнятим, але відповідно до темпів поширення коронавірусу, воно може бути прийняти коли завгодно.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.