П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Відповідь представника City Card щодо дитячих електронних квитків

Сьогодні, 13 листопада, до усіх шкіл міста Луцька надійшов електронний лист від представника City Card, щодо використання електронних учнівських квитків у міському транспорті. Детальніше про це розповість lutsk-future.

Батьки луцьких школярів вже почали використовувати електронні картки для оплати проїзду міському транспорті. Проте, замість обіцяної пільгової вартості, у маленьких школярів знімає повну вартість, що не дуже подобається батькам.

Сьогодні, на електронну пошту усіх луцьких шкіл прийшов лист від Вікторії Сливка, представника компанії City Card. У листі йшла мова про те, що через затримка пов’язана із перевіркою інформації щодо пільгових категорій школярів та внесення її до бази компанії.

Пані Сливка наголосила, що до кінця тижня не потрібно користуватися та поповнювати квиток. Якщо картки з синьою стрічкою будуть у користуванні до 18 листопада, тоді вартість за проїзд буде списуватися у повному обсязі, тобто замість двох гривень буде знімати чотири.

Також, у листі йшла мова про те, що усім учням видано картку одного дизайну — пільговим категоріям та звичайним школярам. Інформація про пільги, які надають дітям право на безкоштовний проїзд у міському транспорті, буде внесена на карточку та автоматично зчитуватиметься валідатором.

Нагадаємо, з понеділка, 11 листопада, у Луцьку почала працювати система електронної оплати за проїзд у міському транспорті. Проте, через те, що термінали для поповнення та отримання таких квитків працюють далеко не всі, було прийняте рішення тимчасово приймати готівку до сплати.

Також, вчора, 12 листопада, ТОВ “Санрайз” запровадило оплату за проїзд у своїх маршрутних таксі за допомогою сканування QR-коду через мобільний додаток “Приват24”.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.