П’ятниця, 29 Березня, 2024

Чому луцькі перевізники досі беруть готівку?

Питання готівкового розрахунку за проїзд у міському транспорті до нині залишається №1 серед лучан та гостей обласного центру. Під час засідання учасників Громадського руху “Свідомі” 31 січня розглядали дане питання, lutsk-future розповість більше з посиланням на ІА “Конкурент”.

Отже, круглий стіл, який організували учасники ГР “Свідомі” та депутат Луцької міської ради Микола Яручик розглядали питання оплати проїзду у транспорті. Готівка “гуляє” й досі, водії не соромляться приймати купюри, а лучани оплачувати. 

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов заявив, що впливати на перевізників та водіїв в управлінні не можуть. Як пояснив пан Степанов, лучани не знали іншого способу оплати понад чверть століття й такі різкі нововведення потребують більше часу для звикання та сприйняття, як зі сторони пасажирів, так і зі сторони водіїв маршрутних автобусів. Начальник управління транспорту впевнений, що лиш більш жорсткі дії прискорять процес повного переходу на електронну оплату.

Володимир Степанов наголосив, що необхідно робити зауваження тим, хто сплачує проїзд готівкою. 

Микола Яручик, у свою чергу, дізнавався про наявність гарячої лінії для інформування управління транспорту на порушення з боку водіїв. Пан Степанов запевнив, що усі недобросовісні дії можуть бути передані та зафіксовані за допомогою телефонних номерів перевізників.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.