Вівторок, 23 Квітня, 2024

Пропозиції, щодо покращення роботи транспорту у Луцьку

 

Минуло декілька місяців від тоді, як у Луцьку запровадили оплату проїзду у громадському транспорті електронним квитком. Проте, таке нововведення подобається не усім жителям обласного центру та навколишніх сіл. Lutsk-future розповість про те, які є пропозиції щодо покращення роботи міського транспорту, посилаючись на ІА “Конкурент”.

Журналісти інформаційного агенства опитали деяких лучан. Більшість — все ж задоволені електронною системою оплати та вважають, що запровадити її необхідно було ще п’ятнадцять років тому, але є й ті, кому такі впровадження не до вподоби.

Серед основних проблем, які досі турбують містян — незручність для тих, хто приїжджає до Луцька з навколишніх сіл чи з інших міст та обіг готівки у транспорті. Насправді, частина жителів досі продовжує сплачувати проїзд готівкою та не збирається купувати електронні квитки.

Лучани, Громадська Організація “Свідомі” та міський депутат Микола Яручик 31 січня 2020 року зібралися під час зустрічі для обговорення питань щодо покращення роботи транспорту обласного центру. Пан Яручик наголосив, що в кінцевому результаті лучани повинні мати користь від цього нововведення — якість обслуговування, відсутність збоїв у системі та русі громадського транспорту тощо.

Серед ідей та пропозицій було озвучено та внесено до списку наступне:

  • Нічні рейси маршрутних автобусів з тарифом, який буде удвічі чи втричі дорожче;
  • Збільшення кількості маршрутних автобусів у декілька районів Луцька, зокрема ЛПЗ, вулиця Дубнівська, район Залізничного вокзалу, 40-ий та 55-ий мікрорайони;
  • Озвучення зупинок у громадському транспорті;
  • Розміщення схем руху транспорту та позначками зупинок (на прикладі схеми метрополітену у Києві);
  • Розміщення інформаційних стендів української та англійською мовами на вокзалах та у місцях великого скупчення людей;
  • Покращення роботи мобільного додатку City Card.

Такий перелік передали Володимиру Степанову, начальнику Управління транспорту та зв’язку.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.