П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Яка доля чекає Центральний ринок Луцька?

Декілька днів тому, на сайті Луцької міської ради з’явилася інформація про зустріч волинських чиновників з представниками центрального ринку. Що обговорювали під час цього заходу — дізнавався lutsk-future.

4 листопада у приміщенні ЦНАПу (Центр надання адміністративних послуг) у Луцьку провели зустріч із суб’єктами господарювання на якій підняли питання щодо подальшого існування ринку в історичній частині міста, його розвиток та реконструкція.

Костянтин Петрочук, заступник міського голови, розповів, що міська влада ретельно працює над планом дій про перенесення ринку таким чином, який задовільнить працівників, містян та владу. У планах, оголошення конкурсу щодо реконструкції та розвитку Старого міста. Пан Петрочук наголосив, що цей ринок Луцька повинен бути естетично привабливим та відповідати тематиці території, на якій він розміщений.

Григорій Пустовіт, секретар Луцької міської ради, зауважив, що позиція влади проста — розвиток історичної частини міста. Тому, зараз чиновники працюють над цим питанням з подвійною силою, щоб Старе місто стало гарною та естетичною частиною Волинської столиці.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.