Вівторок, 23 Квітня, 2024

“Українські медичні Інновації” у Луцьку

У Луцьку розвинена система закладів охорони здоров’я, проте, чи не єдиним медичним центром, який займається лікуванням складних психоневрологічних захворювань є “Українські медичні інновації”. На відміну від державних лікувальних закладів, у центрі для лікування складних захворювань використовують не лише стандарти лікування та протоколи МОЗ, але і новітні методи. Це відіграє надзвичайно велику роль, коли хворий стикається з поєднанням декількох діагнозів одночасно. Ускладнює діагностику і наявність хронічних захворювань, адже на їх фоні нове може розвиватися атипово, пише lutsk-future.com.ua.

Які патології та захворювання лікують у медичному центрі

1

Серед найпоширеніших психоневрологічних захворювань, з якими звертаються до центру пацієнти, можна назвати пологову травму, ДЦП, вроджені вади мозку, затримку психомовного, моторного та розумового розвитку, аутизм  серед дітей. А також деменцію та хворобу Альцгеймера, інсульт та крововилив у мозок, мігрень та розсіяний склероз та багато інших, серед пацієнтів зрілого віку. Для того, щоб правильно поставити діагноз та визначити підходящу стратегію лікування, у медичному центрі займаються обстеженням та виявленням порушення функцій головного мозку. 

Як відбувається обстеження та призначається лікування

2

Якщо пацієнти стикаються з серйозними захворюваннями, то для призначення лікування може знадобитися консультація одразу декількох спеціалістів. В міській лікарні це займає чимало часу та сил, проте, не дає гарантії, що спеціалісти, які не бачили одне одного та не обговорювали проблеми хворого, зможуть з першого разу призначити коректний план лікування. Для того, щоб уникнути цього фактору та звести до мінімуму всі можливі ризики, пацієнта в “Українських медичних інноваціях” оглядає лікар мультидисциплінарного профілю.  Невролог не лише збирає анамнез, а ще й проводять дослідження роботи мозку людини, рівень кровопостачання та вірогідність виникнення психоневрологічного характеру захворювання. 

Для початку лікар аналізує стан основних та дрібних судин мозку на наявність патологій. Далі спеціаліст визначає динаміку та результати попередніх спроб вилікувати недуг. Якщо діагноз визначено правильно, але лікування не дало бажаного результату, то це свідчить про наявність інших патологій або  комбінацію декількох захворювань, які протікають атипово. Це є приводом для переходу від загальноприйнятого лікування до специфічного. 

Варто зауважити, що у медичному центрі хворий може обрати будь-який зручний для нього спосіб співпраці з лікарем: від проведення діагностики та постановки правильного діагнозу, до призначення курсу лікування. Лікування може здійснюватися самостійно або під контролем місцевих спеціалістів. У такому випадку вартість курсу лікування вираховується із загальної вартості призначених ліків, включає в себе оплату лікарського супроводу, витратних матеріалів та контролю за ефективністю призначеної допомоги. Найчастіше, спеціалісти радять не зволікати з лікуванням та переходити до другої фази одразу після отримання всіх необхідних результатів та постановки діагнозу. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.