Четвер, 28 Березня, 2024

Луцька влада обіцяє медикам безкоштовний доїзд на роботу

Світове становище сьогодні бажає очікувати чогось кращого. Пандемія охопила майже усі країни світу, що змусило співпрацювати тих, хто був на межі конфліктів. Медичний персонал та вчені усіх країн боряться з COVID-19. Щодня усі країни проводять тисячі спроб віднайти вакцину, що зможе подолати хворобу. Далі на lutsk-future.

Україна нещодавно ввела в надзвичайну ситуацію та почала проводити різноманітні карантинні заходи. Волинська область знаходиться в стані підвищеного контролю пересування жителів міста. Було відмінено всі курсування громадського транспорту. Таке рішення, що було прийняте міською радою Луцька, спричинило масу проблем, проте зменшує в десятки разів ризики розповсюдження коронавірусу.

Однак, перш за все, припинення курсування автобусів створює проблеми добирання працівників медичних структур до місця їх роботи. Безперечно, міська рада здійснює фінансову підтримку медиків регулярно закуповуючи захисні маски, костюми та ПЛР тест-системи. Також була обіцянка щодо спеціальних рейсів для лікарів, що будуть введені на період карантину. Згідно офіційних джерел, проїзд на таких рейсах вартує як і у маршрутках (6 гривень).

На останньому засіданні Луцької міської ради було прийнято рішення для забезпечення безоплатного проїзду для усього медичного персонал усіх медичних структур міського підпорядкування. Оплата перевізникам буде здійснювати з «кишені» міста. Це правильне рішення, адже допоки не знайдено вакцини проти COVID-19, лікарі ризикуючи власним життя борються з недугою зберігаючи життя та здоров’я інфікованих. Завдяки сумлінній праці лікарів відсоток одужання людей почав перевищувати смертність від хвороби. А індекс людей, що інфікуються за добу, знизився майже в півтора рази. Зменшення поширення коронавірусу також залежить і від людського фактору, а тому мийте ретельно руки, користуйтесь антисептиками, не покидайте будинок без належних причин, користуйтесь захисними масками та рукавичками.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.