Середа, 24 Квітня, 2024

З 19 березня маршрутний транспорт припиняє свій рух

Під час засідання Луцької міської ради, що відбувалося 18.03, було ухвалено рішення про припинення курсування громадського транспорту на період карантину (з урахуванням можливості продовження карантину), пише lutsk-future.com.ua.

Згідно попереднім постановам, транспорт міг перевозити тільки 10 пасажирів, тим самим забезпечивши їх від вірусу. Проте, Начальник управління транспорту і зв’язку Володимир Степанов заявив, що водії маршруток та тролейбусів не в змозі контролювати наплив пасажирів в години пік (вранці 9 година, та ввечері 17-18 година).

Відправлення працівники медичних закладів на місце роботи буде забезпечувати управління транспорту міської ради за рахунок місцевих бюджетів. Відповідно буде здійснюватися й відправлення працівників стратегічних комунальних підприємств, що відповідають за щоденну життєдіяльність міста.

Результатом такого рішення є обурення місцевих жителів. Багато з них зазначають, що не мають власного транспорту і до роботи добираються маршрутними таксі. Подібне рішення спричинить проблеми багатьом людям у місті, адже їх роботу ніхто ще не відмінив.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.