Субота, 20 Квітня, 2024

Оплату за проїзд у міському транспорті за допомогою "Приват24" визнали незаконною

Сьогодні, 15 листопада, lutsk-future стало відомо, що оплату за допомогою додатку “Приват24” визнали недійсною. Детальніше про це розповімо далі, з посиланням на ІА “Волинські новини”.

Під час позачергового засідання виконавчого комітету, сьогодні, було визначено, що оплата проїзду у міському транспорті за допомогою QR-коду та мобільного додатку “Приват24” є незаконним.

Володимир Степанов, голова управління транспорту і зв’язку Луцької міської ради, розповів, що про самовільне впровадження директора ТОВ “Санрайз”, щодо оплати проїзду, він дізнався з місцевих ЗМІ.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад наголосив, що до Приват Банку та оператора, який розмістив наліпки із QR-кодом було розіслано попереджувальні листи. Такі дії, з боку перевізників будуть присікатися, адже дане впровадження без згоди Луцької міської ради — незаконне.

Також, пан Недопад нагадав, що у Луцьку єдиним законним оператором являється “Сіті Кард”.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали про те, що керівник ТОВ “Санрайз” запровадив оплату за проїзд у маршрутних таксі за допомогою спеціального коду та додатку “Приват24”.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.