П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У місті на Волині зведуть багатоповерхівку та приватний медичний центр

У місті Нововолинськ, що на Волині, планували збудувати поліклініку, втім, закинуте, недобудоване приміщення протягом тридцяти років не поповнилось ані на цеглину. Отож, так і стояло пустими руїнами тривалий час. Про це повідомляє Радар. Далі розповість lutsk-future.

Втім, нещодавно, новий власник цього “довгобуду” почав вести роботи з демонтажу цієї будівлі. Зазначається, що там планують збудувати багатоквартирний житловий будинок, а також, розташувати на перших двох поверхах приватний медичний центр. 

Однак, журналісти обурюються тим, що на місці працює не спеціалізовані бригади, а звичайні поодинокі робітники, на яких немає ані будівельних захисних шоломів, ані жилетів, ані тросів, адже висота доволі висока. Зазначають, що шифер знімають з даху обережно, можливо для повторного використання, розбирають балки без жодної страховки, та ризикують власним здоров’ям без шоломів. 

Нещодавно, як повідомляє ВолиньPost, за інформацією ЗМІ недобуд поліклініки на 600 місць і майже 20 соток у жвавому місці – навпроти супермаркету «Край» – придбала у 2017 році за 786 тис. грн (із ПДВ) підприємець із села Хмелівка Володимир-Волинського району Олена Цьось.

Втім, раніше жінка була власницею дочірнього підприємтсва “АБВ авто” розташованого у Хмелівці. Однак, згодом, його ліквідували і на час придбання вищезазначеної будівлі Олена Цьось не зазначалась у Державному реєстрі підприємців. 

Зазначають, що цільове призначення цієї будови – медичний центр. Для покупця висунули обов’язкову вимогу – добудувати медичний центр впродовж 3 років. А також заборони: відчуження будівлі та ділянки до введення об’єкта в експлуатацію.

За словами депутата Нововолинської міськради Руслана Соловйова, на сесії міськради детально обговорювали умови продажу будівлі, і зазначали, що на перших двох поверхах буде розташований приватний медичний центр, а вище – квартири. 

Однак, кому ж зараз належить ця будівля – невідомо. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.