П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Луцьку на ЛПЗ хочуть облаштувати сільськогосподарський ринок

У Луцьку на ЛПЗ хочуть облаштувати сільськогосподарський ринок, а саме біля будинку на бульварі Дружби народів, 2. Про це розповідає “Перший“, з посиланням на сюжет “12 каналу“. Далі розповість lutsk-future

Відомо, що місцеві мешканці незадоволені таким рішенням, адже не хочуть, аби ринок розташовувався поблизу житлових будинків. Відтак, лучани розповідають, що МАФи хоче встановити Олександр Борисков, власник колишнього більярдного клубу, приміщення якого розташоване поблизу. Він і є власником цієї території по документам. Хоча , жителі повідомляють,  що раніше вона була як прибудинкова, але згодом її передали у розпорядження цьому підприємцю.

Зокрема, голова ОСББ будинку, який розташований біля цієї території Валентина Левицька розповідає, що дізналась про майбутній ринок завдяки місцевим продавчиням молока. Жінка додала, що неодноразово зверталася у міську раду, писали звернення. За її словами, на сесії, і на земельній комісії депутати прийняли рішення одноголосно не поміняти їхнє призначення по землі. Тим паче, що мешканці категорично проти, тому що тут не так далеко до їхгього будинку.

“Ми й так боремося з тим сміттям, постійно його звозять нам з усіх сіл. І ще тут нам сільськогосподарський ринок” – зазначила Валентина Левицька.

Отож, мешканці впевнені, що цей ринок буде їм лише заважати, та наголошують на тому, що поблизу вже є сільськогосподарський ринок де є вільні місця для торгівлі.

Депутати Луцької міської ради, які приїхали на зустріч до мешканців, оглянули територію. Вони запропонували провести людям загальні збори, а питання розглянути на засіданні земельної комісії.

А от сам підприємець Олександо Борисков на даний час за кордоном, тому повідомив, що не може зараз прокоментувати цю ситуацію. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.