П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Підприємці трьох ринків Луцька приїхали до міської ради: чим закінчилася зустріч?

Підприємці трьох луцьких ринків прийшли до міської ради аби обговорити питання щодо знесення їх місця роботи. Чим закінчилася ця зустріч та чи відбулася взагалі — розповість lutsk-future, посилаючись на ВолиньUA.

Сьогодні, 20 грудня, підприємці місцевих ринків “Центральний”, “Завокзальний” та “Привіз” прибули до Луцької міської ради. Мета такого заходу — звернення до чиновників та надання проєкту реконструкції. Проте, як повідомив Петро Козіна, приватний підприємець, до сесійної зали людей не пустили. Чоловік підкреслив, що такі дії — це порушення прав. Зокрема, місцевим підприємцям не дали можливості зареєструвати свою присутність: зошит, у якому фіксують відвідувачів, не надали. Пан Козіна розповів, що на меті у всіх лише одне — надати спільний проєкт.

Також, про проєкт розповіла Тетяна Іовенко, теж підприємець з ринку “Центральний”. За словами жінки усі присутні мають власне бачення розвитку територій місцевих ринків. Серед пропозицій — розбудування на прикладі Гостинного двору.

Це не перший проєкт, який лучани намагаються надати на розгляд депутатам Луцької міської ради. Проте, як наголошують підприємці, їх усіх проігнорували.

Григорій Пустовіт, виконуючий обов’язків Луцького мера, розповів, що депутати у першу чергу розглядають можливість участі проєкту підприємців у конкурсі. Ці пропозиції передають на розгляд спеціальної комісії. Зокрема, пан Пустовіт наголосив, що у разі відмови від комісії, підприємцям вкажуть на помилки, нададуть час на виправлення та допустять до участі.

Нагадаємо, нещодавно Луцька міська рада оголосила конкурс на найкращий проєкт реконструкції території колишнього ринку “Центральний”, який знаходиться поруч з замком Любарта. Участь у цьому конкурсі може взяти кожен.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.