Четвер, 25 Квітня, 2024

Ремонт вулиці Набережної у Луцьку

Вже до кінця літа 2019 року планують завершити ремонт вулиці Набережної у Луцьку. Далі про це розповість lutsk-future за інформацією ІА “Волинські новини”.

Поточний ремонт почнеться з заміни тротуарного покриття від заїзду до готелю “Світязь” до вулиці Драгомижського. Послуги надає ТзОВ “Луцька дорожня механізована колона” у термін до 31 травня 2019 року. Вартість запланованих робіт становить 141,21 тисячі гривень.

Також, на сайті PROZORRO, 3 квітня були відкриті торги департаментом житлово-комунального підприємства Луцької міськради, щодо ремонту вулиці Набережна. Планується провести облаштування каналізації, ліквідацію ям на дорозі та заміну асфальтного покриття. До 19 квітня прийматимуть пропозиції, а вже 22 квітня розпочнеться аукціон.

Для учасників аукціону було висунуто низку вимог, а саме: наявність матеріально-технічної бази та обладнання, кваліфікованих працівників та документації, що підтверджує досвід виконання аналогічних угод.

На поточний ремонт Набережної готові виділити 1,77 мільйона гривень.

Нагадуємо, ремонтні роботи у найближчі місяці проведуть на вулицях Котляревського (біля будинків No 3,5,7), Мамсурова та на ділянці від Володимирської до вулиці Путінцева.

Відкриті торги з ремонту й інших вулиць міста – Львівської, Паркової та Грабової. Вже приступили до капітального ремонту прибудинкових територій і пішохідних доріг.

Також, у минулому році, департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради звітував про те, що на ремонт доріг у Луцьку було витрачено 63 мільйони гривень на 253 об’єкти. Серед найдорожчих – вулиці Ковельська, Винниченка, перехрестя Дубнівської з Карпенка-Карого, Героїв Крут, Героїв УПА, додаткові роботи на Ковельській з влаштування каналізації, Липинського, Гущанської, Баранова та Корольова.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.