Вівторок, 19 Березня, 2024

Які маршрутні автобуси курсуватимуть до Нового ринку?

 

До сьогодні, підприємці Центрального ринку повинні були самостійно переїхати на нове місце. Місцезнаходження “Нового ринку” влаштовує дуже малу кількість лучан так само, як і можливість безпроблемного доїзду туди та назад. Lutsk-future розповість, який же маршрутний автобус буде їздити до “Нового ринку”, посилаючись на ІА “Конкурент”.

31 січня було зібрано круглий стіл Громадянським рухом “Свідомі”. Під час цієї зустрічі вирішували безліч питань, зокрема й транспортну розв’язку до “Нового ринку”.

Микола Яручик, депутат Луцької міської ради, запевнив, що проблем з маршрутними автобусами для містян не буде. За його словами, поки що буде курсувати автобус №9, а трохи згодом запустять спеціальні маршрутки, які прямуватимуть до “Нового ринку”.

До слова, договори оренди торгівельних приміщень з підприємцями Центрального ринку було розірвано, а їх дія припинена вчора, 2 лютого. Люди мали можливість виконати переїзд та демонтаж самостійно та добровільно. У разі не виконання цих умов — увесь процес “переїзду” буде виконаний працівниками муніципальної варти. Зокрема, як зазначено у Луцькій міській раді, усі витрати за демонтаж та перевезення торгівельних конструкцій буде покладено на тих, хто їх встановлював. Також, відмова від самостійного перевезення обладнання та контейнерів буде розглянута, як захоплення територій, самовільне розміщення торгівельних приміщень. Такі дії призведуть до кримінальної та адміністративної відповідальності.

Зазначено й те, що увесь процес демонтажу буде під пильним наглядом патрульної поліції Волинської області, а усі, хто спробує чинити опір будуть притягнені до адміністративної та кримінальної відповідальності.

Територія колишнього Центрального ринку повинна бути зачищена та підготовлена до повної реконструкції.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.