Четвер, 28 Березня, 2024

До Луцька візитував Почесний консул Його Величності Короля Бельгії у Західному регіоні України

Вчора, 18 березня 2019 року, до адміністративного центру Волинської області завітав Почесний консул Його Величності Короля Бельгії у Західному регіоні України Ярослав Гарцула. У зустрічі, що відбулася в Луцькій міській раді, взяли участь також виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт, секретар міськради та начальник управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Вікторія Гомонець. Далі про це розповість lutsk-future за інформацією Луцької міської ради.

Під час зустрічі посадовцями були розглянуті питання перспектив подальшої співпраці, зокрема щодо відкриття у Луцьку консульства Королівства Бельгії. Така співпраця не лише б допомогла поліпшити дипломатичні стосунки, а й сприяла б представленню себе за кордоном та пошуку нових бізнес партнерів для підприємців міста.

Григорій Пустовіт зазначив, що Луцьк є інтеркультурним містом, яке поєднує в собі безліч культур. Адже в Луцьку мешкали не лише українці й поляки, а й євреї, караїми, чехи, німці, словаки, вірмени та представники інших народів, що загалом властиво для старих міст.

Відтак, місто має зацікавленість у поліпшенні своїх можливостей та привабливості. У Луцьку проводиться багато акцій презентаційного характеру, також місто бере участь в туристичних та міжнародних фестивалях, що приваблює до співпраці представників з інших країн.

Зустріч з Почесним консулом Його Величності Короля Бельгії у Західному регіоні України Ярославом Гарцулою пройшла на позитивних тонах, обидві сторони висловили прагнення до подальшої співпраці та відкриття діяльності консульства Бельгії у Луцьку. На згадку про цю зустріч Ярослав Гарцула отримав подарунок.

Нагадаємо, що 28 лютого 2019 року відбулася конференція, де обговорювали питання співпраці Луцької міської ради із Адміністрацією міста Любліна.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.