П’ятниця, 26 Квітня, 2024

На турнікети в Луцьку витратять близько 1 мільйона гривень

У Луцьку планують витратити 950 тисяч гривень на встановлення та фарбування турнікетів. Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради вже оголосив відкриті торги через систему публічних закупівель Prozorro. Далі про це розповість lutsk-future за інформацією Інформаційного агентства «Волинські новини».

Наприкінці березня через систему публічних закупівель було оголошено відкриті торги щодо встановлення та фарбування металевих турнікетів у місті Луцьк з очікуваною вартістю 950 тисяч гривень. Замовником виступив Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Відтак, у місті планується встановлення близько 400 елементів турнікетів різноманітного типу виготовлених із металу. Крім того, у планах – демонтувати старі конструкції, очистити турнікети від корозії та пофарбувати їх.

До учасників висуваються наступні вимоги:

  • Мати в наявності необхідне обладнання та матеріально-технічну базу;
  • Наявність відповідної кваліфікації у працівників, які виконуватимуть заплановані роботи;
  • Можливість надати документально підтверджений досвід виконання подібних договорів.

Звернення за роз’ясненнями прийматимуться до 3 квітня цього року, оскарження умов закупівлі – до 9 квітня. 13 квітня до 18:00 – кінцевий строк подання тендерних пропозицій. Початок аукціону відбудеться 15 квітня о 14:28.

Виконавець повинен гарантувати можливості експлуатації, такі як захист від корозії, звичайного турнікета упродовж року, оцинкованого ж – протягом п’яти років.

Усі заплановані роботи пов’язані з турнікетами у місті Луцьку повинні виконати до кінця поточного року, а саме до 31 грудня.

Нагадаємо, що наприкінці березня Луцькою міськрадою обговорювалося питання введення електронних квитків у громадському транспорті

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.