Четвер, 28 Березня, 2024

Скільки піде на видалення аварійних дерев з кладовищ Луцька?

Нещодавно стало відомо, що у Луцьку планується видалення аварійних дерев на цвинтарях. Це обійдеться місцевому бюджету майже в 200 тисяч гривень – повідомляє lutsk-future за інформацією volynnews.com.

Між департаментом житлово-комунального господарства Луцької міської ради і «Луцьким спеціалізованим комбінатом комунально-побутового обслуговування» 6 лютого 2019 року було укладено договір, згідно з яким впродовж усього поточного року будуть надаватися послуги по видаленню дерев на цвинтарях Луцька.

В кінці 2018 року депутатами міської ради була затверджена програма підтримки КП «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» на наступний, 2019 рік. До основних завдань програми відносяться:

– утримання і благоустрій міських цвинтарів та місць поховання згідно з санітарними нормами та правилами;

– надання населенню послуг по догляду за могилами;

– забезпечення ретельнішого прибирання і вивезення сміття з територій Луцьких кладовищ;

– розширення надання послуг, покращення їх своєчасності та якості виконання, що, в свою чергу, вплине на збільшення доходів підприємства.

В межах цієї програми 2,7 мільйона гривень буде спрямовано на купівлю самоскида і катафалка.

Протягом попереднього року видаленням сухостійних та аварійних дерев займалося підприємство «Парки та сквери міста Луцька», яке на відкритих торгах стало переможцем. Були встановлені основні вимоги: наявність спецтехніки, кваліфікованого персоналу, а також наявність досвіду роботі в названій галузі. На таку послугу Луцьком було виділено понад 485 тисяч гривень.  Зрізання ж дерев у аварійному стані на міських цвинтарях спецкомбінату того року вартувало Луцьку близько 99 тисяч гривень.

Будемо сподіватися, що віднині наше місто стане ще більш чистим і доглянутим!

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.