П’ятниця, 29 Березня, 2024

Оренда комунальних приміщень за 1 гривню у Луцьку: приватна школа, лікарські кабінети

Члени виконкому погодили оренду декількох приміщень міської комунальної власності. Про це повідомляє “Волинські Новини“. Далі розповість lutsk-future.

Це обговорювали під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради, яке відбулось 20 березня.

Відтак, відомо, що КП “Луцький центр первинної медичної допомоги № 2” погодили укладення договору оренди нежитлового приміщення, що на проспекті Відродження, 13, з фізичною особою-підприємцем Романом Трачем. Місячна орендна плата становить 395,7 гривні (10 годин в місяць вартістю 39,57 грн. за годину). Також, цьому ж комунальному підприємству погодили оренду іншого приміщення з тією ж самою фізичною-особою підприємцем Романом Трачем. Договір оренди укладатимуть з погодинною оплатою (21 година в місяць вартістю 25,38 грн. за годину), встановивши, що розмір річної орендної плати за розміщення суб’єкта господарювання, що діє на основі приватної власності та провадить господарську діяльність з медичної практики, складає 30% від вартості нежитлового приміщення, отож, місячна орендна плата становить 532,98 гривні.

Також, відділу управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради погодили укладення договору оренди нежитлового приміщення на Проспекті Грушевського, 12, з департаментом сім’ї, молоді та спорту міськради. Орендна плата за рік становитиме 1 гривню. Адже, зі слів, начальника управління Алли Грабко, це підвальне приміщення, яке орендують для занять спортом. Зокрема, цьому ж відділу погодили оренду й іншого приміщення, на вулиці Кравчука, 12.Розмір річної орендної плати за розміщення суб’єкта господарювання, що здійснює побутове обслуговування населення(перукарня) становитиме  1640,98 гривні на місяць.

ДКП “Луцьктепло”  погодили продовження оренди нежитлового приміщення на пропекті Соборності,11 а. Місячна плата становить 182,9 гривні.

Комунальному закладу «Луцький навчально-виховний комплекс «Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського» Луцької міської ради Волинської області» погодили укладення договору оренди нежитлового приміщення на вулиці Черняховського, 8, з приватним закладом «Луцька приватна спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів «Скарбниця мудрості». Договір оренди укладатимуть з погодинною оплатою (17 годин в місяць вартістю 21,20 грн. за годину), встановивши, що розмір річної орендної плати за розміщення приватного навчального закладу (проведення занять з трудового навчання) становить 360,4 гривні на місяць.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.