Вівторок, 19 Березня, 2024

Проспект Волі ремонуватимуть: деталі

Відомо, що цьогоріч на проспекті Волі запланували зробити ремонтні роботи. Зокрема, це стосується пішохідної частини та заміни мережі. Дороги, поки, ремонтувати не планують. Далі розповість lutsk-future, з посиланням на ВолиньUA.

Директор Департаменту ЖКГ Луцької міськради Юрій Крась розповів про заплановані зміни на центральній вулиці міста. З його слів, зараз відбувається експертиза проекту капітального ремонту проспекту Волі. Після цього очікують проведення тендерних процедур. А вже опісля обрання переможця тендеру, можна буде розпочинати ремонтні роботи. Загалом, на усі ці етапи виділяють близько місяця. Далі ж, сподіваються, що розпочнеться робота. 

Також, Юрій Крась розповів, що проїжджу частину цьогоріч ремонтувати не будуть. Втім, ремонтні роботи на проспекті Волі заплановані на два роки, тому, спочатку планують відремонтувати пішохідну частину та оновити мережі. Тротуари відремонтують з лівого боку з вулиці Шопена до Київського майдану. До проїжджої частини сподіваються “дістатись” наступного року. 

Юрій Крась на запитання журналіста про реставрацію фонтану на Театральному майдані зауважив, що йому про це нічого не відомо. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.