П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Нові мобільні додатки від «Волиньгаз збут»

Про нові електронні сервіси, які запровадили у «Волиньгаз збут» розповість lutsk-future посилаючись на Район.in.ua.

Два нових електронних сервіси з’явилося в ТОВ «Волиньгаз збут» для клієнтів компанії. Відтак, до основних систем оплати за використаний побутовий газ таких, як: Monobank, Приват24, Ощад24, EasyPay, iPay.ua та Portmone додалися мобільні додатки 104 Mobile Light для власників iPhone та для користувачів смартфонів на ОС Android — 104 Mobile. Також, для користувачів месенджера Viber створено чат-бот 7104ua.

Завдяки додатку 104 Mobile клієнт матиме змогу, окрім здійснення платежів за газопостачання, керувати особовим рахунком та підключити до п’яти таких рахунків без додаткових реєстрацій. Така функція є досить зручна для тих клієнтів «Волиньгаз збут», які допомагають оплачувати послуги компанії родичам та, які мають декілька особових рахунків.

Микола Тищук, директор компанії, зазначив, що такі інновації створюються для того, щоби клієнти не витрачали свій час на поїздки в офіс «Волиньгаз збут» та не стояли в чергах.

Варто знати:

Кабінет Міністрів України вніс зміни до постанови № 293 від 3 квітня 2019 року. Згідно з цими змінами споживачі побутового газу у Волинській області отримають знижку в розмірі 7,87 тисяч гривень за тисячу кубічних метрів газу (6,4 %). У цю ціну входить: ПДВ, витрати на транспортування та розподіл та вартість газу.

Нагадаємо, з 1 травня 2019 року власники та балансоутримувачі самостійно обирають компанію, яка буде надавати послуги з обслуговування газових мереж у будинках, а саме: обслуговування елементів газопостачання та газових приладів.

Також, за чотири місяці цього року працівниками аварійної служби «Волиньгаз», під час планових перевірок, було виявлено понад п’ятсот витоків побутового газу.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.