Четвер, 25 Квітня, 2024

Перевізники повертаються до роботи: транспортний колапс у Луцьку поступово вщухає

Луцька міська рада запевняє, що проблеми з громадським транспортом поступово зникне. Lutsk-future розповість детальніше, посилаючись на ВолиньUA.

Сьогодні на свої маршрути повинні повернутися двадцять автобусів – №11 та №32. Керівники Кашуба, Михайлюк та Оплачко погодилися встановити прибори для електронної оплати проїзду та продовжити роботу.

З цими підприємцями договори перевезення були розірвані та маршрутні автобуси не виходили на рейс протягом трьох днів. Проте, усі передумали та просять дозволу повернутися на маршрути уже з встановленими валідаторами у Луцької міської ради.

Членами виконавчого комітету були розглянути прохання перевізників та винесене рішення про їх повернення на рейси №11 та №32.

Лучани відчули неабиякий жах за ці дні, особливо у середу. Адже цілим містом курсувало лише сорок шість маршрутних автобусів, проте на сьогодні їх більше семидесяти.

Нагадаємо, через введення електронної системи оплати проїзду у Луцьку велика кількість маршрутних автобусів не вийшли на роботу 11 грудня. Через це декілька районів обласного центру залишились “заручниками”, адже дістатися необхідного пункту призначення без транспорту стало неможливим.

Також, того ж дня запрацював мобільний додаток від компанії “Сіті Кард”, у якому кожен зареєстрований учасник має змогу поповнювати карту для оплати в режимі онлайн та слідкувати за балансом на ній. Зокрема, в додатку можна переглянути більшість маршрутів та обрати необхідний.

Лучани обурені такої поведінкою місцевих чиновників та перевізників, але вихід знайшли та створили групу у месенджері Viber під назвою “Підвези сусіда”. Усі бажаючі допомогти пропонували підвезти до необхідної точки міста. Всі, у кого є автомобіль вказував маршрут, час, кількість пасажирів, яких може взяти та, якщо бажає водій — оплату за перевезення.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.