Вівторок, 19 Березня, 2024

Відома дата презентації iPhone 11: кращий смартфон в історії

Вже цього року компанія “Apple” представить чергову новинку – iPhone 11. Про це в соціальній мережі Twitter написав відомий інсайдер Еван Бласс. Як відомо, він славиться своїми максимально точними джерелами даних. Далі розповість lutsk-future.

Еван Бласс розповів, що компанія “Apple” вже повідомила своїм партнерам та працівникам точну дату презентації нового iPhone 11, аби вони могли як найкраще підготуватись до старту нових продажів. До слова, цей смартфон вважатиметься кращим в історії. Також, відомий інсайдер стверджує, що керівництво операторів AT & T і Verizon вже точно знає про те, коли відбудеться анонс новинки.

Відтак, відомо, що презентація нового iPhone 11 відбудеться 4 вересня 2019 року.  А вже за два тижні новий смартфон надійде у продаж, і придбати його зможуть усі охочі.

Отож, iPhone 11 виставлять на продаж 20 вересня 2019 року, а анонс відбудеться за 4 вересня. Також, буде доступна послуга попередніх замовлень (з 6 вересня), як це зазвичай і відбувається з новими моделями смартфонів “Apple”. 

айфон

Що нового буде в iPhone 11?

Розробники обіцяють, що новий флагман стане найкращим за всю історію людства. Щодо оновлень, то основна камера стане потрійною. Також відомо, що корпус буде створений з надміцного скла Corning Gorilla Glass 6, забезпечать захист від води і пилу за стандартом IP68, роз’єм USB буде Type-C, а також запровадять масу інших особливостей. Зокрема, з’явиться топовий процесор і цілих 6 ГБ оперативної пам’яті, що для такої операційної системи, як iOS 13 є надзвичайно багато.

Зрозуміло, що смартфони отримають систему на процесорі A13 Bionic, але скільки у нього буде ядер і на якій частоті вони працюватимуть допоки невідомо.

За даними китайського інсайдера, відомо, що місткість акумулятора 6,5-дюймового iPhone 11 складе рекордні для смартфонів Apple 4000 мАг.

Також, відомо, що в нового смартфону буде підтримка новітнього стандарту Wi-Fi 6 (802.11ax), з’ясували джерела компанії Barclays. Наявність у нових iPhone підтримки Wi-Fi 6 дасть можливість смартфонам підключатися до бездротових мереж на швидкості до чотирьох разів швидше, ніж всі сучасні смартфони з підтримкою Wi-Fi 5 (802.11ac).

Щодо вартості нового смартфону, то його оцінюють приблизно у $ 1000. 

Що відомо про компанію “Apple”? 

Це американська технологічна компанія з офісом у Каліфорнії, яка розробляє побутову електроніку, програмне забезпечення та онлайн-сервіси.Зокрема, відомо що це перша американська компанія, чия капіталізація перевершила1 трлн доларів США. Нещодавно ця компанія також стала найдорожчою публічною компанією за всю історію.

До пристроїв, які розробила ця компанія, належать найвідоміші гаджети. Зокрема: смартфон iPhone, планшет iPad, персональний комп’ютер Mac, портативний медіа-плеєр iPod і розумний годинник Apple Watch.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.