Вівторок, 19 Березня, 2024

Андрій Разумовський розповів про новий сквер у Луцьку

У Луцьку невдовзі облаштуються новий сквер поруч з магазином «WineTime» та кафе «Benedict». Відомий забудовник Андрій Разумовський розповів про те, яким він буде. Далі розповість lutsk-future, з посиланням на “Перший“. 

Луцька міська рада спільно з бізнесменами облаштує сквер у центрі міста, про це повідомив радник міського голови Ігор Поліщук. До втілення та фінансування цього проекту долучилися гендиректор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський та власник кафе Benedict Роман Околіта. Згідно з умовами, кожен з них сплатить 13 від бюджету проекту, спільно з міською радою. Відомо, що дизайн нового скверу розроблятиме відомий дизайнер Левко Давидюк. 

Андрій Разумовський розповів, що біля кафе Benedict та магазину WineTime є частина старої бруківки, якій вже років 30-ть і яка вже, з його слів, незручна та негарна. Згодом, власник кафе Benedict почав думати над доброустроєм території біля свого закладу, так і народилась у бізнесменів ідея облаштувати там гарний сквер. Забудовник розповідає, що відразу підхопив цю ідею, адже розуміє, що це самісіньке серце місця, де постійно буває багато людей. А компанія “Інвестор”, зі слів Разумовського, завжди за усе нове та креативне.

Зараз же, дизайнеру були озвучені усі ідеї та побажання, і чекаю на результат від нього. 

Втім, Андрій Разумовський зазначає, що у новому сквері точно мають бути лавочки, ліхтарі, дерева, якісь ігрові елементи. Головне завдання, каже бізнесмен, щоб це була затишна зона відпочинку.

Щодо бюджету проекту, то остаточної суми ще немає. Вартість та вигляд скверу розрахує і покаже невдовзі дизайнер Левко Давидюк. 

“Дамо шанс Левку створити щось класне! У будь-якому разі ми оплатимо третину вартості” – підсумував гендиректор компанії “Інвестор” Андрій Разумовський. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.