Субота, 20 Квітня, 2024

У місті на Волині реконструюють парк

У місті Ковель, що на Волині, планують реконструювати міський парк культури та відпочинку. Про це повідомляє “Волинь24“. Далі розповість lutsk-future

Відтак, відділ містобудування та архітектури спільно з проектним підприємством «Ковелькомунпроект» напрацювали концепцію подальших змін міського парку. 

Головний архітектор Людмила Мурай розповіла, що у подальшому у Ковелі планується не лише реконструкція, але й створення багатофункціонального парку, в якому будуть облаштовані зони відпочинку для різновікових груп. Жінка зауважила, що неабияка увага буде зосереджена саме на дітях. Адже, на них чекає містечко з атракціонами та ігровими майданчиками, а також відкриття дитячого кафе. А от, для молоді обіцяють облаштувати зони тихого та активного відпочинку.

Зі слів Людмили Мурай, для любителів спорту підготують спеціальні місця для настільних ігор.

А от щодо насаджень у парку, то старі, хворі дерева зріжуть, а на їх місці з’являться нові насадження різної ярусності. Також, як повідомила головний архітектор, планується повна реконструкція існуючих алей та їх мощення, встановлення сучасного освітлення.

Для зручності автомобілістів та пішоходів, планують облаштувати нові місця для парковки автомобілів зі сторони вулиць Косачів та Незалежності. 

А от за фонтаном, сподіваються виділити місце для новорічної, головної ялинки міста. 

Цей проект планують реалізовувати поетапно, протягом декількох років. Зазначають, що проектна документація з’явиться згодом, у відкритому доступі на офіційному сайті міськради.

Слід зауважити, що повного оновлення зазнає і площа. На її центральній частині планують розмістити пішохідний фонтан, а по периметру – місця для відпочинку, поєднані з озелененням та освітленням.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.