Субота, 27 Квітня, 2024

На Театральному майдані хочуть зробити платну парковку

КП «АвтоПаркСервіс» пропонує встановити декілька паркувальних автоматів на різних ділянках міста. Про це повідомляє lutsk-future, з посиланням на ІА «Волинські Новини».

22 лютого це обговорювали під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Відтак, заступник директора КП «АвтоПаркСервіс» Аркадій Соломатін розповів про функціонування платних місць для паркування транспортних засобів міста Луцька. Він зазначив, що у місті достатньо майданчиків для облаштування платних парковок.Також, підприємство «Ельбе-УА» готове віддати комунальному підприємству парковку, облаштовану в Старому місті. На території ринку «Шанс» зараз не беруть плату за паркування, тому що в орендаря закінчився термін оренди. З його слів, найголовніше тепер – закупити декілька паркоматів, щоб відбувалося наповнення бюджету, був лад на парковках і підприємство змогло заробляти гроші.

Зокрема, платні парковки можуть розташуватись на вулиці Карпенка-Карого біля Завокзального ринку, на Театральному майдані також планують встановити 64 платних паркомісця, та на вулиці Винниченка поблизу ТЦ «Буратіно» – 15 паркомісць.

Розповідають, що найближчим часом можна встановити паркомати на вулиці Кривий Вал та Карпенка-Карого. На програму підтримки підприємства проситимуть передбачити 2,5 мільйона гривень, аби запустити в роботу паркувальні майданчики на Театральному майдані, вулиці Степана Бандери біля головного корпусу СНУ.

Щодо тарифу на паркування, то він зараз становить 6 гривень на годину на вулиці Карпенка-Карого та 8 гривень для вулиці Кривий Вал.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.