Субота, 27 Квітня, 2024

Невдовзі у Луцьку з'явиться трояндовий сквер

На місці колишнього розарію, що був розташований на проспекті Волі, планують облаштувати новий трояндовий сквер. Про це йшлося на сторінці Ігоря Поліщука, який нині є радником Луцького міського голови, у Facebook. Заступник начальника департаменту ЖКГ Луцької міськради Микола Осіюк розповів про те, коли ці плани будуть втіленими у реальність. Далі про це розповість lutsk-future з посиланням на Інформаційний патруль “Волинь 24”

Концепцію того, як виглядатиме сквер із трояндами у центрі міста розробила та представила на огляд публіки команда волинських архітекторів “ARIVA URBAN”. Цей проект вони представили на своїй сторінці у Facebook. Архітектори зазначили, що під час його розробки були враховані усі побажання лучан. Також вони зауважили, що форма композиції була спроектована згідно з сценаріями руху людей. 

Восени того року вже розпочали ремонтні роботи на місці будівництва скверу. Була демонтована стара плитка, бордюрний камінь та інші залишки благоустрою. Після того була закладена основа для геопластичних форм, виставлений новий бордюрний камінь та вкладена бруківка. Також радник Луцького міського голови Ігор Поліщук повідомляв, що у сквері троянд планують встановити близько двадцяти лавок та по десять смітників та ліхтарів. Закінчення робіт обіцяли на весну цього року. 

Проте, швидкість проведення робіт є не надто великою. В планах ще є озеленення території скверу згідно з проектом, а також висадка квітів та дерев. Концепцію благоустрою трояндового скверу розробило комунальне підприємство “Парки та сквери”. Заступник начальника департаменту ЖКГ Луцької міськради Микола Осіюк розповів,що роботи повинні бути завершені до Дня Незалежності України, тобто до 24 серпня. Однак точні терміни виконання усіх робіт ще не називають. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.