Вівторок, 19 Березня, 2024

На мережах "Луцьктепло" знову аварії: де не буде тепла та гарячої води?

Завтра, у зв’язку з аварією, яка трапилася на одній з тепломереж, на деяких вулицях Луцька буде відсутнє опалення та гаряча вода. Lutsk-future розповість усі деталі.

Як стало відомо з офіційно сторінки “Луцьктепло” у соціальній мережі Facebook, 11 грудня по вулиці Чорновола буде відсутнє теплопостачання. Саме там виник виток на мережі, яка постачає тепло у 55-ий мікрорайон обласного центру. Під час робіт, які будуть проводити завтра протягом дня — теплопостачання не буде, але відновиться одразу по закінченню ліквідації аварії. 

На жаль, ця аварія не є єдиною. По вулиці Арцеулова 3а стався ще один виток на тепловій мережі котельні. У зв’язку з цим, тимчасово припинили постачання у дитячому навчальному закладі №27 (вулиця Коновальця, 10а) та у багатоквартирному будинку за адресою: вулиця Гулака Артемовського, 1. У “Луцьктепло” запевнили, що до кінця дня ліквідувати аварію.

В комунальному підприємстві розповіли, що ремонтні роботи розпочнуться о 9:00 11 грудня, а ось закінчення робіт відбудеться одразу ж після усунення причин.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.