Вівторок, 23 Квітня, 2024

Активних жінок запрошують до складу членкинь Волинського підрозділу ГО "Ділові українські жінки"

Минулого місяця засновниця всеукраїнської громадської організації “Ділові українські жінки” та власниця Ювелірного Дому ZARINA Наталія Колодницька (Нетовкіна) візитувала до Луцька на зустріч із активними мешканками міста. Після того жінка разом з правлінням ДУЖу вирішили відкрити на Волині відокремлений підрозділ – інформує “Таблоїд Волині”. Далі про це розповість lutsk-future.

Всеукраїнська громадська організація “Ділові українські жінки” розпочала своє існування 7 березня 2010 року під назвою “Клуб успішних жінок м. Києва”, а у 2015 році вийшла за межі столиці та відповідно змінила назву. Організація об’єднує українське жіноцтво для спільного духовного й економічного розвитку та ставить перед собою такі завдання:

  • сумісно займатися реалізацією потенціалу нації;
  • допомогти жінкам в реалізації спільних проектів;
  • сприяти розвитку творчого потенціалу жінок;
  • спільно виховувати гідне молоде покоління;
  • надавати безкорисну підтримку талановитій молоді та дітям із дитячих установ;
  • разом стояти на захисті материнства та дитинства.

Відтепер ГО “Ділові українські жінки” відкриває відокремлений підрозділ і на теренах Волині. Президенткою Волинського підрозділу обрали Дарину Самолюк, яка також є діловою та успішною жінкою. Сьогодні Дарина керує власним тренінговим центром EGO. Зараз відбувається формування складу членкинь відокремленого підрозділу, що діятиме на Волині, тож усіх активних жінок, яким завдання організації є близькими, запрошують до співпраці. Для цього можна зконтактуватися із керівницею у Facebook та Instagram.

Крім того, 29 травня до святкування 10 річниці роботи організації, “Ділові українські жінки” організовують у Києві Всеукраїнський форум “Коло жіночого партнерства”, де українки зможуть почути корисну інформацію, попрацювати у групах за обраними проектами, обмінятися досвідом, а також взяти участь у дискусії за участі таких зіркових гостей як: Ольга Фреймут, Сніжана Єгорова, Оля Полякова, Ольга Сумська, Віталій Борисюк та інші. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.