П’ятниця, 29 Березня, 2024

У багатоквартирних будинках Луцька встановлять ІТП

Перший заступник міського голови Григорій Недопад розповів, що обласний центр отримав першу партію теплових пунктів для встановлення у житлових будинках. Lutsk-future розповість де встановлять ІТП та чи у скільки обійдеться це лучанам.

Вчора, 28 квітня, пан Недопад повідомив, що вже з понеділка розпочнуть встановлення індивідуальних теплових пунктів у багатоквартирних житлових будинках міста Луцька. Проте, отримають їх не всі. Більш ніж 200 таких пунктів отримають мешканці 33-ого та 40-ого кварталів. 

Для реалізації даного проєкту були залучені кошти Фонду східного партнерства з енергоефективності та екології (Е5Р). А ось лучанам, які мешкають у будинках, в яких і встановлюватимуть нові теплові пункти не прийдеться за них платити.

Важливо знати, що встановлення індивідуального теплового пункту має суттєву перевагу у вигляді економії на опаленні. Адже у мешканців буде можливість самостійно контролювати температуру у квартирах та регулювати обігрів: при потребі послаблювати чи посилювати. Після встановлення таких ІТП, споживання тепла знижується на 15-73%. Лучани матимуть змогу економно та раціонально використовувати опалення.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.