Четвер, 2 Травня, 2024

Біля Луцька відкриють ще одну амбулаторію

Піддубцівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини, що у Луцькому районі, вже на стадії завершення. Вона буде розміщена у приміщенні Піддубцівського фельдшерсько-акушерського пункту, який піддався реконструкції. Про це розповідає lutsk-future.

Заступник голови ОДА Валентин Цьось, який проінспектував стан будівельних робіт, оцінив готовність у 98%, – повідомили у відділі інформаційної політики ОДА.

Нагадаємо, реконструкція здійснюється в рамках будівельного компоненту субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» спільного з проектом «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

Валентин Цьось також пообіцяв, що амбулаторія буде відкрита вже у лютому місця поточного року.

А також додав, що залишилось лише підключити електроенергію та покласти лінолеум в деяких кімнатах. Але задля цього потрібно очікувати плюсової температури. Щодо внутрішніх робіт, то  залишилося усунути дрібні недоліки, на які він при інспекції вже вказував. Також потрібно облагородити територію. Валентин Цьось розповів, що як тільки потепліє – підрядники цим займуться.

А от головна лікарка амбулаторії Оксана Чертюк поділилась своїми успіхами. Вона розповіла, що штат медичного закладу вже повністю укомплектований та готовий, щоб приступати до роботи.

Окрім того, для запуску амбулаторію забезпечили необхідним мінімумом обладнання та меблів.

Є речі, яких не вистачає, але їх  закуплять за кошти Світового банку, торги вже розпочались та активно тривають.

Загалом на реконструкцію Піддубцівської амбулаторії передбачено близько 5 мільйонів гривень.

Отож, невдовзі запрацює амбулаторія загальної практики сімейної медицини у селі Піддубці Луцького району.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.