Субота, 20 Квітня, 2024

Розповіли про розвиток Луцька до 2030 року

У понеділок, 28 січня, під час засідання комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, розмовляли про затвердження стратегічних цілей розвитку нашого міста до 2030 року. Про це повідомляє lutsk-future, з посиланням на ВолиньPost.

Зокрема, до напрямків, які планують активно розвивати у Луцьку до 2030 року відносяться: відкритість міста, суттєва підтримка та розвиток місцевого бізнесу, сучасне міське господарство та комфортні умови для лучан і гостей нашого міста. Про це розповів директор департаменту економічної політики Олександр Озінович.

Відтак, після затвердження усіх цілей ретельно визначать й заходи, які будуть впроваджуватись впродовж наступних років та посприяють їх досягненню.

Як повідомив Олександр Озінович, департамент вже звертався задля виділення півмільйона на стратегічний розвиток міста, однак кошти так і не виділили.

Втім, обранець громади Андрій Покровський розповів, що обов’язково потрібно враховувати економічну ситуацію в державі і захищати місцевих інвесторів при подальшому розвитку міста, не давати виводити трудовий капітал та трудові ресурси міста.

Андрій Покровський також додав, що повинен бути повноцінний діалог між усіма учасниками процесу, потрібно домовлятися, шукати компроміси. Адже, розвиток і рух вперед, за його словами, це кропітка і комплексна праця усіх учасників процесу: починаючи від влади і закінчуючи підприємцями

У свою чергу, голова комісії Борис Смаль висловив сумніви, що стратегія розвитку обійдеться у 500 тисяч, адже це – величезна робота. До того ж, за його словами, досконало розробити такий документ, прописавши усі моменти, майже неможливо.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.