Вівторок, 23 Квітня, 2024

На Волині тепломодернізують декілька шкіл

У Ковелі тепломодернізують низку шкіл. На реконструкцію (тепломодернізацію) огороджувальних конструкцій деяких шкіл у Ковелі спрямують 8,757 мільйона гривень. Про це повідомляє lutsk-future, з посиланням на Волинські Новини.

Відтак, 24 січня, через систему публічних закупівель «Прозоро» оголосили відкриті торги по об’єктам управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради. Аукціони ж мають розпочати 11 лютого, а от тендерні пропозиції прийматимуться до 8 лютого поточного року.

Зокрема, до списку шкіл, які підпадають під тепло модернізацію відносяться:

  • загальноосвітньої школи I–III ступенів № 12, що на вулиці Симоненка, 76;
  • навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I–III ступенів № 11 – ліцей» на вулиці Заводській, 31;
  • загальноосвітньої школи I–III ступенів № 10 на вулиці Міцкевича, 59а;
  • загальноосвітньої школи I–III ступенів № 7 на вулиці Левицького, 1;
  • загальноосвітньої школи I–III ступенів № 1 (корпус початкових класів) на вулиці Кониського, 9а.

Їхню вартість також оголосили, а саме: у ковельській школі № 12 оцінили в 1,744 мільйона гривень, у ліцеї № 11 – у 1,615 мільйона гривень, у школі № 10 – у 1,827 мільйона гривень, у школі № 7 – у 1,877 мільйона гривень, у школі № 1 – у 1,695 мільйона гривень.

Щодо вимог до учасників тендеру, то до них відноситься наявність відповідного обладнання, матеріально-технічна база, працівники відповідної категорії та документально підтверджений досвід виконання аналогічних робіт.

А от до проекту робіт включають демонтаж наявних дерев’яних елементів заповнення прорізів фасадів будівлі (вікна, двері, фрамуги);влаштування нових металопластикових вікон, фрамуг і дверей; у місцях встановлення нових вікон, розбирання наявних віконних зливів і влаштування нових із листової сталі з полімерним покриттям; у місцях встановлення нових вікон і дверей ремонт внутрішніх (із встановленням перфорованого кутника по периметру прорізу) та зовнішніх відкосів із відновленням оздоблення; у місцях встановлення нових вікон ремонт бетонних підвіконників (із встановленням перфорованого кутника) із подальшим шпаклюванням та фарбуванням.

Усі роботи планують закінчити до кінця поточного року.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.