Середа, 24 Квітня, 2024

Для відстеження маршруток буде запущено новий сайт

Вже за місяць у Луцьку має розпочати роботу новий сервіс для відстеження пересування маршрутних таксі по місту. Про усі деталі дізнавався lutsk-future, посилаючись на Перший.

Володимир Степанов, начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради, розповів про те, що разом із запуском електронної системи оплати проїзду у міському транспорті, 11 листопада поточного року, планують запустити новий сайт для стеження за рухом маршрутних таксі та тролейбусів.

Програма “Мак”, яка працювала для лучан з 2013 року, мала недоліки та містяни нарікали на те, що водії часто вимикали GPS-навігатори. Через це відстеження перебування маршрутних таксі було неможливо. Тому, “Мак” не буде працювати з того моменту, як електронна система оплати запрацює. На зміну старій програмі прийде нова, але досі не відомо чи буде розроблятися додаток для смартфонів.

Володимир Степанов наголосив, що однією з умов відстеження є — неможливість водіїв тролейбусів та маршрутних таксі керувати GPS-обладнанням, тобто відключати чи включати навігацію вони не зможуть.

Також, голова управління транспорту розповів, що на зупинках та у салонах міського транспорту буде справно працювати система голосового сповіщення та відеоспостереження.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.