П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У скільки обійдеться ремонт доріг на Волині у наступному році

Як повідомляє lutsk-future з посиланням на Волинські новини, у 2019 році на ремонт доріг у Волинські області планують виділити з обласного бюджету на 97,5 мільйона більше, ніж це було у 2018 році.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства 13 грудня.

Зокрема, у 2019 році передбачатимуть 491, 441 мільйона гривень на будівництво, реконструкцію, ремонт, утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах. Минулоріч, виділяли 393, 9 мільйони на вищезазначені цілі. Кошти розподілятимуться між департаментом регіонального розвитку та ЖКГ ОДА, а резерв у розмірі 93 мільйони розподілять як субвенцію з обласного бюджету у місцеві бюджети.

Також, хочемо нагадати, що з 2015 році на Волині діяв митний експеримент, який передбачав спрямовування коштів на ремонт доріг, якщо обсяг митних платежів на Волині за звітний місяць був перевищений . Наразі, невідомо, чи будуть продовжувати у 2019 році цей експеримент.

Слід зазначити, що на реалізацію проекту Світового банку з державного бюджету, обласному, передбачена субвенція у розмірі 223,632 мільйона гривень на реформування регіональних систем охорони здоров’я для здійснення заходів з виконання спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

38,091 мільйона гривень спрямують на розвиток системи охорони здоров’я у сільський місцевості. Зокрема, на будівництво нових амбулаторій.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.