Субота, 20 Квітня, 2024

Проспект Соборності тимчасово перекриють: назвали причину

Григорій Пустовіт підписав розпорядження про тимчасове припинення руху транспорту на одному з проспектів Луцька. Цю інформацію оприлюднили на сайті Луцької міської ради сьогодні, 13 грудня. Lutsk-future розповідь детальніше.

У неділю, 15 грудня, проспект Соборності, а саме права сторона проїзної частини, буде перекрита на декілька годин. Таке рішення прийняте через те, що саме цими вихідними у Луцьку відбудеться щорічний благодійний забіг Святих Миколаїв.

Початок забігу о 13:30. Дорослі та маленькі “Миколаї” розпочнуть свій забіг від центрального входу у торгово-розважальний центр “Порт Сіті”. Фініш заходу на тому самому місці. 

Отже, з 12:30 до 16:00 рух будь-якого транспорту від проспекту Соборності до перехрестя з проспектом Молоді буде неможливий.

Нагадаємо, забіг Святих Миколаїв — благодійних захід, який вже декілька років проводять у Луцьку напередодні свят. Участь беруть дорослі та малі — для кожного є своя дистанція. Для малят – 100, 200 та 500 м; для дорослих 2000 та 7000 м. Після забігу проводять церемонію нагородження та розіграш призів.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.