Вівторок, 19 Березня, 2024

Нова комп'ютерна аудиторія для студентів ЛНТУ: подробиці

У Луцькому національному технічному університеті відкрили новітню лабораторію. Усі подробиці цього впровадження розповість lutsk-future з посиланням на ІА “Волинські новини”.

Новітня комп’ютерна лабораторія була представлена вчора, 3 вересня, спільно з фірмою “Assyst GmbH” та Центром швейного обладнання. Відтепер, студенти Луцького національного технічного університету, факультету машинобудування, будуть створювати одяг на комп’ютерах, які мають сучасне програмне забезпечення для моделювання віртуального одягу.

Майбутнім фахівцям зі спеціальностей “Дизайн” та “Технології легкої промисловості” дане програмне забезпечення дасть змогу вивчати усі тонкощі професії згідно з останніми технологічних розробок. 

Ірина Даус, тренінг-менеджер “Assyst GmbH”, розповіла та презентувала роботу в програмі, а саме показала, як створювати лекало та як приміряти змодельований одяг на віртуальному манекені. За її словами, студенти зможуть розробляти моделі, створювати 3D моделі виробів та формувати розкладки. Головною особливістю програми назвали те, що вона вміє прораховувати властивості тканини, можливі дефекти та як одяг буде “поводити себе” на тілі під час носіння. 

Керівництво ЛНТУ висловило щиру вдячність спонсорам за те, що це забезпечення є абсолютно безкоштовним для університету та запевнило, що така новинка зацікавить наявних та майбутніх студентів.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.