Вівторок, 19 Березня, 2024

У луцькому гіпермаркеті встановили камери схову, які відчиняються за допомогою коду

Нещодавно у одному з луцьких гіпермаркетів відбулося встановлення експериментальних камер схову, для функціонування яких замки та ключі не потрібні. Нові камери працюють за допомогою штрих-коду. Повідомляють, що Луцьк – перше місто в Україні, де в магазині встановлені такі камери. Далі про інновацію  розповість lutsk-future з посиланням на ПЕРШИЙ

Експериментальні камери схову, які, на відміну від звичайних, функціонують за допомогою штрих-коду, встановили у оновленому відділі гіпермаркету “Там Там”. 

Гіпермаркет “частує гостей” вже близько тринадцяти років, тож керівниця бізнесу “Там Там” Наталія Антоненко зазначає, що:

“..прийшов час робити щось нове.”

Жінка зазначила, що ідеї рестайлингу та ребрендингу виношувалися не один рік. Близько півтора року над проектом оновленого гіпермаркету працювали як українські, так і європейські партнери. Його відкриття заплановане на 29 червня – інформує Конкурент. Проте, частину “Там Таму” відкрили ще в середині травня. Саме там і встановили нові камери схову. 

Відділ маркетингу зазначає, що луцький гіпермаркет – перший в Україні, де встановили камери схову “без ключів”. Якщо ж відвідувачі “Там Таму” не схвалять інновацію, її повернуть виробникам, адже камери працюють в тестовому режимі. 

Нині ж лучани мають час для спроб:

  • Для того, щоб відкрити дверцята, варто натиснути на екран камери;
  • Автомат друкує чек, його краще зберігати до завершення покупок. Також можна зробити фото чека;
  • Для того, щоб забрати свої речі з інноваційної камери схову, потрібно зробити скан штрих-кода з чека чи ввести цифри з коду вручну. 

Окрім експериментальних камер схову, в гіпермаркеті також працюють традиційні. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.