Четвер, 25 Квітня, 2024

YouTube посилить правила щодо неповнолітніх користувачів

Платформа Youtube посилює правила користування для малолітніх користувачів. Про це стало відомо завдяки інформації на офіційному блозі сервісу, – повідомляє lutsk-future, з посиланням на Страна.ua

Зокрема, відомо, що ця платформа ніколи не була призначена для користування дітей, яким ще не виповнилось 13 років. Як наслідок, адміністратори сервісу мусять видаляти щодня тисячі дитячих акаунтів. Зокрема, відомо, що за три місяці видалили близько 800 тис. облікових записів. 

А от щодо нововведень, то Youtube заборонив проводити прямі трансляції, які зараз дуже популярні, неповнолітнім особам без супроводу дорослих. Ті, хто не буде дотримуватися цих правил, позбавлять права проведення прямих трансляцій. 

Також, у блозі йдеться про те, що платформа намагається якомога краще захистити неповнолітніх дітей та їх сім’ї від небезпечного контенту та інших неприємностей. Відтак, YouTube відключає коментарі до відео за участю дітей “для обмеження ризику експлуатації.

Сервіс щоразу удосконалює систему машинного навчання, задля захисту малолітніх дітей. Отож, цього місяця, випустили новітню версію, яка допоможе розпізнати потенційно небезпечні для неповнолітніх дітей відео.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.