П’ятниця, 26 Квітня, 2024

На місці громадської вбиральні у центрі міста побудують кафе

Сьогодні, 22 квітня, під час засідання комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів обговорювали питання реконструкції громадської вбиральні, що у центрі міста Луцьк, за адресою Театральна, 8. Про це розповідає lutsk-future, з посиланням ВолиньPost

Зокрема, під час засідання депутат Андрій Покровський поцікавився, що буде на місці громадської вбиральні і коли все-таки планують реалізувати цей проект. В свою чергу, депутат Сергій Була розповів, що інвестор вже готовий розпочати роботи, адже проект вже повністю готовий. Щодо того, що ж відкриють на цьому місці, депутат розповів, що це буде кафе з виставковою залою, у якому розташується два поверхи. Однак, поки опорно-архітектурний план не готовий, тому, відповідно, містобудівних умов немає. 

Розповідають, що завершити цей проект планують через 3 місяці. 

Втім, депутат Андрій Покровський закликав не здійснювати ніяких авантюр та передати громадську вбиральню інвестору. 

Однак, Сергій Була зауважив, що туалет передається громаді міста у більшій площі, ніж є, але він буде знаходитися в оренді підприємства, воно буде здійснювати там господарську діяльність. Платний туалет, з його слів, буде працювати.

Як стало відомо “Волинь24“, ділянку на Театральному майдані, яку наразі орендує департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради, передали в суборенду підприємству «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС». Однак, слід зауважити, що цю ділянку більш як десять років орендував підприємець Роман Патлашинський. Він неодноразово обіцяв відновити туалет, однак цього не зробив.

Власне, коли буде закінчений цей проект та як виглядатиме кафе – наразі не відомо. Втім, інвестори обіцяють, що завершиться він вже за 3 місяці.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.