П’ятниця, 29 Березня, 2024

В ОТГ на Волині місцеві мешканці створюють власний рекреаційний комплекс

За створення власного рекреаційного комплексу взялись місцеві мешканці у селі Дубове, Ковельського району, Волинської області. Про це повідомив у соціальній мережі Facebook голова ОТГ Роман Троцюк. Далі розповідає lutsk-future. 

Зокрема, чоловік повідомив у власному дописі, що впродовж більше ніж 20 років в селі Дубове відсутня рекреаційна зона для загального користування. В кінці 2016 року (після створення об’єднаної громади) виникла ідея створити водойму, яка б слугувала як пожежна водойма, рекреаційна зона та водойма для риболовлі. Протягом 2017 – 2018 років за благодійні кошти була викопана водойма розміром 40х60 метрів. Роман подякував всім, хто долучився до цієї доброї справи, але наголосив, що настав час довести справу до логічного завершення. Адже, на його думку, відпочинок – це один з найважливіших елементів життя, а тим паче, якщо є можливість зробити зону відпочинку поблизу домівки, то її потрібно використати. 

Також, голова ОТГ написав, що вони могли б реалізувати цей проект на свій розсуд, але, хочуть врахувати побажання усіх жителів села Дубове. Селяни сподіваються встигнути до настання літнього сезону,а тому, бажають створити робочу групу для напрацювання та реалізації проекту зони відпочинку. Зазначають, що робоча група буде створена з енергійних та небайдужих жителів громади.

Відтак, чоловік запрошує до робіт усіх бажаючих жителів громади. 

“Тільки разом ми зможемо створити “Громаду комфортного проживання” для наших жителів.” – підсумував Роман Троцюк. 

До слова, населення села Дубове становить близько 1000 осіб. З 2015 року Дубове є адміністративним центром Дубівської ОТГ, яку очолює Троцюк Роман Володимирович. 

А от рекреаційний комплекс – це сукупність природно-технічних, природних, соціально-економічних комплексів та їх елементів, що сприяють відновленню та розвитку духовних та фізичних сил людини, її працездатності.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.