Субота, 27 Квітня, 2024

Рекомендації з придбання автомобілів з пробігом

Автомобільний ринок України розвивається із завидною швидкістю. Найчастіше користувачами вибираються саме транспортні засоби з пробігом. На вторинному ринку можна підібрати якісну модель в хорошому стані, але витратити на покупку мінімум коштів. Навіть забезпечені громадяни країни вважають за краще такий варіант покупки, оскільки вже давно не розглядають машини, як розкіш.

Щоб вибрати хороший варіант на вторинному ринку, потрібно мати хоча б мінімальними знаннями про технічну частину авто. В іншому випадку покупець ризикує заплатити гроші за машину, яка буде постійно ламатися.

На що звернути увагу?

Є кілька важливих моментів, які слід розглянути до того, як підете на вторинний автомобільний ринок України:

  • Всі машини на вторинному ринку мають свою власну історію. Якщо ви купуєте новий транспорт, то вибір буде невеликим. Потрібно тільки підібрати потрібну комплектацію. На вторинному ринку спостерігається інша ситуація. Повністю ідентичні транспортні засоби однієї марки, моделі та року випуску можуть сильно відрізнятися за своїм станом. Водій завжди по-різному підходять до експлуатації та турботі про своє транспорті. І завдання покупця – вибрати автомобіль найбільш відповідального власника.
  • Неможливо зібрати точну і повну інформацію про транспорт, якщо скористатися онлайн-сервісами перевірки. Їх зараз існує дуже багато, і вони дійсно здатні допомогти при виборі авто на вторинному ринку. Однак тут фіксуються тільки офіційні дії, проведені з автомобілем. Якщо водій потрапив в аварію, але не скористався страховкою, або у нього зовсім не було поліса, то ДТП не буде зафіксовано. Але вся інформація на таких сервісах достовірна, просто вона може виявитися не настільки повною, як ви розраховували.
  • Якщо хочете отримати точні відомості про стан, перевіряйте автомобіль в технічному сервісі. Зазвичай на таку процедуру продавці погоджуються, але тільки якщо ви будете її оплачувати. Якщо ж продавець відмовляється від перевірки на СТО, то купувати дане авто вкрай небажано, оскільки власнику є, що приховувати.

Корисні поради при купівлі авто ви знайдете за посиланням https://www.province.ru/sovet/kak-vybrat-avto.html. А на AUTO.RIA можна вибрати самі автомобілі вже після того, як остаточно приймете рішення, так само як зберете інформацію про особливості та правила вибору транспортних засобів з пробігом. Цей сайт є найбільшою базою машин в Україні, тут кожен день полягає близько 1400 угод. Тому тут найзручніше шукати машини або продавати ті, що є у власності.

Інші поради щодо вибору

Додаткові рекомендації досвідчених покупців, так само як експертів автомобільного ринку, допоможуть вам не тільки вибрати кращий автомобіль, але і укласти вигідну угоду:

  • Намагайтеся співпрацювати тільки з приватними продавцями. Різні посередники або скупники вміють правильно подати машину. Вони добре маскують проблеми технічної частини, тому ви ризикуєте купити автомобіль, який тільки зовні демонструє хороший стан. Але останні не знайомі з численними особливостями, так само як майже ніколи не обманюють потенційних покупців;
  • Виберіть межа бюджету, за який не можна виходити. При підборі транспортного засобу потрібно враховувати свої фінансові можливості. Навіть якщо ви знайдете автомобіль, який за станом повністю вас влаштовує, але варто більше запланованого бюджету, рекомендується відмовитися від покупки. На вторинному ринку пропонується багато варіантів, і ви обов’язково знайдете підходящий варіант;
  • Якщо продавець не дає вам знижку, ви можете продемонструвати йому ту готівку, що у вас є. Вона не повинна бути набагато менше встановленої суми, оскільки велику знижку робити ніхто не стане. Але якщо власник автомобіля побачить, що вам не вистачає $ 300-400, він напевно піде назустріч. Головне показати своїм видом, що ви не маєте наміру шукати кошти, яких бракує, і відмовитеся від покупки, якщо поступки не буде.

Якщо ж купуєте автомобіль в дилерському центрі, віддаєте перевагу новим транспортним засобам, то тут звертається увага на 2 головні моменти. По-перше, продавці в автомобільних салонах не є експертами в області транспортних засобів. Їх завдання – продати вам машину. Вони не стануть розповідати про переваги і недоліки моделей, давати детальну інформацію.

А по-друге, не варто брати додаткову страховку. Якщо продавець або виробник впевнений, що автомобіль не зламається протягом певного періоду, то поломки спостерігаються тільки в самих крайніх випадках. Тому велика ймовірність, що ви заплатите, але вкладені кошти не окупляться.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.