Четвер, 25 Квітня, 2024

Де в Україні ремонтуватимуть боїнги?

ДП «Завод 410 цивільної авіації», що розташований у Києві, вже розпочав освоєння послуг ремонту та техобслуговування Boeing – агрегатів літаків в секторі світових лідерів авіабудування – повідомляє lutsk-future за інформацією ПЕРШОГО.

На даний момент, на території українського ДП «Завод 410 цивільної авіації» розташовані два літаки Boeing-737-500. Наразі проводиться їх технічне обслуговування та фарбування.

Державне підприємство матиме змогу розширювати власні можливості та самостійно виконувати ремонтні роботи, а також роботи з обслуговування сучасної авіації після підготовки спеціалістів і сертифікації виробництва.

У планах «Заводу 410 цивільної авіації» – обслужити за рік близько п’яти  літаків Boeing-737. З часом планується збільшення масштабів виробництва – обслуговування до 40 літаків щорічно. Такі зміни поступово відбудуться у найближчі 5 років.

За повідомленням Ukrainian military pages, також проводилася робота з підписання угод з Robinson Helicopter Company. За словами Генерального директора ДП «Завод 410 цивільної авіації» Віктора Ганькевича, держпідприємство вже добре зарекомендувало себе на внутрішньому ринку, тож прийшов час вийти на світовий. Партнерство з гігантами світової авіації – це такий собі знак якості заводу.

Значними перевагами підприємства є наявність власного вертолітного майданчика, а також вигідне місцерозташування. ДП «Завод 410 цивільної авіації» знаходиться неподалік аеропорту «Київ-Жуляни» , що дозволяє обслуговувати задіяні в перевезеннях цивільні літаки, без додаткового витрачання коштів на транспортування.

На даний час ДП «Завод 410 цивільної авіації» вже має досвід співпраці з понад 60 країнами світу, з якими встановлені ділові та дружні відносини, й надалі відкрите для співпраці. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.