П’ятниця, 26 Квітня, 2024

КП «Луцькводоканал» побудує власний стадіон

У середу, 30 січня, під час сесії Луцькради розповіли, що КП «Луцькводоканал» надали дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування спортивного комплексу на вулиці Теремнівській. Про це повідомляє lutsk-future, з посиланням на ВолиньPost.

Відтак, начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала повідомив, що КП «Луцькводоканал» звернулось з відповідним клопотанням про будівництво стадіону для працівників підприємства, площею у гектар.

Але, депутат Павло Данильчук наголосив на тому, що дане підприємство постійно отримує дотації з бюджету, але його цікавило, за які кошти будуть зводити цей об’єкт.

Водночас, директор «Луцькводоканалу» Віктор Гуменюк розповів, що у районі Теремно раніше було багато об’єктів спортивної інфраструктури, проте зараз поле захаращене. У 2014 році, коли почалися перші громадські ініціативи, мешканці подали всі документи на відновлення стадіону. Відтак, на Теремнівській планують облаштувати футбольне поле на 90 метрів з кріслами та спорудою з перевдягальнями. А також додав, що на підприємстві давно є успішна футбольна команда, яка на даний момент мусить ходити по спортивним майданчиках різноманітних шкіл, аби мати змогу тренуватись. Адже, у підприємства немає відкритого поля. А щодо коштів, то планують залучити місцевих бізнесменів до допомоги.

А от депутат Андрій Покровський хотів впевнетись у тому, що в майбутньому цю землю не передадуть в оренду іншим організаціям, на що Віктор Гуменюк відповів, що «використовуватиме всі можливості для будівництва та функціонування стадіону».

Зокрема, Андрій Козюра нагадав, що колись «Луцьктепло» також оформляло землю під спортивні майданчики, а в підсумку передавало їх в суборенду іншим структурам.

Загалом, 24 з 35 депутатів підтримали будівництво стадіону, тому його таки зведуть.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.