Четвер, 25 Квітня, 2024

В Луцькій гімназії відкрили басейн

Сьогодні, 25 січня, у Луцькій гімназії №21 імені Михайла Кравчука відбулось урочисте відкриття нового шкільного басейну. Про це повідомляє lutsk-future, завдяки інформації з офіційного сайту Луцької міської ради.

На цей захід завітали секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти Зіновія Лещенко.

На урочистиму відкритті виступили й учні цієї школи з святковими номерами. Директор 21 гімназії урочисто розрізав червону стрічку.

Зазначають, що у приміщенні басейну було проведено повний капітальний ремонт, встановлено окремий індивідуально-тепловий пункт, а також проведений комплекс певних оздоблювальних робіт. Також, тут знаходиться єдина серед усіх луцьких шкіл рекуперацій на вентиляційна установка. Вода у басейні очищується та дезінфікується сучасними методами без використання хлору. Окрім того, найближчим часом буде придбано пристрій, що дозволить провести очищення чаші басейну без необхідності повного злиття води.

Зокрема, радний міського голови Ігор Поліщук зазначив, що басейн – це хороший початок, який спрямує дітей займатися спортом, досягати результатів і виховуватиме у них риси характеру, які допоможуть у майбутньому. Адже, тут можна займатись плаванням, гімнастикою.

Також, Ігор Поліщук додав, що ремонту у цій школі не було близько 30 років. Пообіцяв і те, що проведуть ремонту й у інших луцьких школах, які мають басейни, задля того, аби якомога більше дітей зростало здоровими та успішними, і в майбутньому, сприяли покращенню у нашому місті.

В свою чергу, Григорій Пустовіт зазначив, що цей басейн – велика спільна перемога, і побажав дітям тренуватись та досягати вершин. По тому щасливі діти показали гостям своє вміння у воді.

басейнбасейн

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.