Четвер, 25 Квітня, 2024

Андрій Покровський розповів, чи залежатиме розвиток Луцька від майбутнього президента

Андрій Покровський – депутат Луцькради та засновник Громадянського Руху «СВІДОМІ». Нещодавно, він розповів, як вплине майбутній голова держави на розвиток обласного центру Волині. Про це меценат повідомив у своєму інтерв’ю для місцевого телеканалу «12 канал», – пише Волинь24. Далі розповість lutskfuture.

Отож, ведучий Валерій Лазарчук запитав у Андрія Покровського, наскільки розвиток Луцька залежатиме від майбутнього очільника держави. Депутат відповів, що років п’ять-сім тому він вважав, що це дуже залежно. Тому що, з його слів, в нас не було тотальної децентралізації й адміністративної реформи. І тоді так, зазначив меценат, президент міг впливати напряму на будь-яке місто, міг впливати на його розвиток.

Також, Андрій Покровський додав, що коли у місті з’явиться міський голова, який буде перейматися і жити містом, будувати стратегії розвитку Луцька та розширювати його межі, лучани зможуть впливати на побут самостійно. А от вплив очільника держави на наше місто, з його слів, обмежуватиметься лише питаннями загальнонаціонального характеру.

Відтак, депутат підсумував, що президент впливати на розвиток нашого міста зможе тільки загальнодержавними речами, такими як вектор розвитку держави, зовнішня політика, оборонна політика тощо.

Нагадаємо, чергові вибори Президента України, відбудуться 31 березня2019 року, згідно із затвердженним календарним планом виборів Центральною виборчою комісією України.  

Відтак, майбутні вибори Президента України обійдуться держбюджету у 2,4 млрд гривень.

Як відомо, ЦВК зареєструвало 44 кандидати у президенти, а відмовило більш ніж 40 канидатам.

 

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.