Вівторок, 19 Березня, 2024

Куди спрямують кошти передбачені КП "Луцькводоканал" на 2020 рік?

Під час пленарного засідання Луцької міської ради у вівторок розглядали програму підтримки одного з найбільших комунальних підприємств Луцька. Детальніше про цей проєкт розповість lutsk-future посилаючись на ІА “Волинські новини”.

27 листопада на засіданні Луцької міської ради розглядали питання та затвердження про виділення понад 14 мільйонів гривень на будівництво насосної станції від комунального підприємства “Луцькводоканал”. Проєкт програми було надано на розгляд міськради 18 листопада. Програму затвердили та будівництво станції для перекачування вод планують розпочати у 2020 році на Дубнівському водозаборі. Такі насосні станції вже функціонують на Омелянівському та Гнідавському водозаборі. Відповідний проєкт розроблений, висновки експертизи теж, також заплановано залучення коштів екологічної субвенції.

Загальна сума програми становить 36 мільйонів гривень, з них чотири мільйони планують направити на обслуговування кредиту NEFKO (Північна екологічна фінансова корпорація). Також, понад чотири мільйони скерують на погашення заборгованості за електроенергію, яку було спожито у минулих періодах.

Зокрема, у наступному році проведуть заміну пожежних гідрантів. Вартість цих робіт – 400 тисяч гривень. 

Окрім проєктів, на які виділяються бюджетні кошти, КП “Луцькводоканал” надав позицію, яка не входить до переліку — придбання та встановлення люків, загальною вартістю 200 тисяч гривень.

400 тисяч гривень планують виділити на ремонт деяких ділянок проїжджих частин після усунення аварій. Також, комунальне підприємство вніс до плану придбання реагентів для очистки стічних вод – 500 тисяч гривень та один мільйон гривень на осушення мулових карт.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.