Четвер, 28 Березня, 2024

Автоскладальний завод Луцька виготовлятиме тролейбуси

Луцьк за своєю площею є невеликим містом. Щоб подорожувати містом пішки необхідно, все ж, затратити значну частину часу. Саме тому здійснюється курсування маршрутного транспорту (автобусів, тролейбусів). Однак, все не так яскраво, як звучить. Близько 90% тролейбусів пережили вже свій термін придатності, а тому й подібна експлуатація принесе дискомфорт для жителів, та постійні неполадки для самого транспорту (що також вдарить по економіці підприємства). Далі на lutsk-future.

Проте, загальна статистика, яку зібрала під час опитування муніципальна варта Волині, говорить, що 40% пасажирів міського транспорту ставлять оцінку задовільну та приблизно стільки ж середню. Це говорить про те, що не зважаючи на експлуатаційний стан, транспорт виконує свої функції на відносно високому рівні.

Сьогодні стало відомо, що Європейський інвестиційний банк готовий фінансувати проєкт «Міський транспорт України». Тобто, Луцький автозавод виготовлятиме 12-ти метрові тролейбуси для міста в кількості 20 штук. АТ «БОГДАН МОТОРС» має значний досвід у цій справі, так як відомо, що він вже встиг забезпечити декілька міст Європи своїм електротранспортом. Великою перевагою таких проєктів є те, що підприємство створює нові робочі місця, при цьому збільшуючи свій бюджет, очевидно й зарплату працівників. Такі рухи слугуватимуть механізмом, що припинить виїзд з країни кваліфікованих кадрів.

Зовнішній вигляд тролейбуса буде осучаснений. Електронне табло та система оплати через «Citycard» полегшуватимуть жителям сприйняття інформації про рейс та процес платіжки. Всередині планується пластмасові стільці, щоб зменшити збирання пилу. Всі ці зручності добавлять місту не тільки естетичності, але й новацій, що залишатимуть лише приємні враження.

Детальніша інформація про тендер знаходиться на сайті Голос України.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.