Вівторок, 19 Березня, 2024

На ЛПЗ відкрили спортивний майданчик

Унікальний спортивний майданчик відкрили вчора у Луцьку. Про це розповість lutsk-future посилаючись на ІА “Волинські новини”.

4 вересня відбулося урочисте відкриття нового спортивного майданчика на вулиці Грабовського, що у Луцьку. Працівниками Комунального закладу “Луцький міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” було влаштовано розваги, конкурси та флешмоб для дітей та дорослих, які проживають у районі ЛПЗ. 

Окрім жителів району та будинків, де розташувався майданчик, на свято завітали: Ігор Поліщук (радник мера); Костянтин Петрочук (заступник мера); Євгеній Ткачук (депутат Луцької міської ради); Олексій Веремійчик (директор департаменту сім’ї, молоді та спорту); Наталія Назарук (голова Комунального закладу “Луцький міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” ).

Радник мера привітав усіх з відкриттям та розповів, що цей спортивний майданчик перший, який має поліуретанове покриття. Його унікальність полягає в тому, що на ньому можна грати не лише у футбол (раніше всі нові майданчики мали покриття у вигляді штучної трави), а й волейбол та баскетбол.

Будівництво таких спортмайданчиків у дворах міста йде повним ходом і до кінця поточного року обіцяють, що їх буде три. До речі, незабаром відбудеться відкриття такого ж майданчику на вулиці Потебні — уже завершуються ремонтні роботи.

Також, Ігор Поліщук наголосив, що для усіх охочих, щонеділі на цьому спортивному майданчику буде проводитися ранкова зарядка. Її проводитимуть працівники КЗ ЛМЦФЗН.

Гості прибули на відкриття не з “порожніми руками” – радник міського голови подарував сітку для гри у волейбол, а Євгеній Ткачук привіз м’ячі для гри у баскетбол, футбол та волейбол.

За словами депутата на будівництво такого майданчику, згідно з кошторисом, було витрачено вісімсот тисяч гривень. Значну частину коштів надав сам пан Ткачук, також до фінансування приєдналися й мешканці району ЛПЗ.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.