П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Гібридний Audi Q7 TFSI e quattro

На сьогодні кожен бажаючий без праці зможе придбати гібридний Audi Q7 TFSI e quattro правда тільки в Німеччині. На одній з останніх виставок Audi показала всім новий тип автомобіля, який став вдосконаленою версією попередньої моделі. Тепер кросовер Q7 можна купити в Німеччині, причому є гібридом і вдосконаленою версією попередньої моделі. Тут було доопрацьовано ряд неточностей від старої версії, тому попит на цю модель з кожним днем ​​тільки зростає, адже всі неточності усувалися виходячи з побажань власників оригінальної версії Audi Q7.

Особливості

Автомобіль є передньопривідним і оснащується бензиновою електричною установкою. У зразок встановлений турбо мотор об’ємом 3 літри, до того ж він має 350 кінських сил. Крім цього, електричний мотор, який має 128 кінських сил інтегрований в автоматичну коробку передач, яка має 8 ступенів. На даний момент кросовер можна придбати в одній з двох версій. Це може бути, як 456 версія версії Q7 60 TFSI, так і унікальна версія Q7 55 TFSI e.

Переваги

Під болом в багажному відсіку встановлена ​​акумуляторна батарея, яка працює на 17.3 кВт / ч, саме за рахунок цього можна проїхати зі швидкістю 135 кілометрів на годину близько 45 кілометрів. Однією з істотних новинок гібридної версії стала можливість експлуатувати автомобільну техніку в одному з двох варіантів: Auto або Hold, кожен з яких має ряд своїх особливостей, переваг та недоліків. Зарядити вбудовану акумуляторну батарею можна також одним з двох способів: зовнішнє джерело, який призначається для зарядки автомобільних батарей, так як за допомогою використання вбудованого обладнання, так званої штатної системи рекуперації.

Однак, завжди їсть можливість зберегти діючий заряд на будь-якому рівні, щоб надалі активувати цю функцію і мати. Електроніка в їзді має 6 алгоритмів, кожен з яких відрізняється від іншого і має ряд своїх особливостей при їзді в певних умовах. Робота рівномірно розподілена від комфорту до позашляхових умов. Зроблено все, для більш комфортної, зручної, надійної і безпечної їзди кожного.

Відмінність

Гібридний Audi Q7 60 TFSI e quattro істотно відрізняється зовнішніми даними, характеристиками і розмірами дисків. У гібридній версії представлені диски діаметр яких становить 20 дюймів, крім цього, гальма оснащені червоними супортами, дуже багата комплектація техніки, а також унікальний стартовий пакет S line. За певну доплату стартову комплектацію можна змінити і доповнити, щоб мати все необхідне обладнання в наявності.

Висновок

Зовсім скоро Audi Q7 60 TFSI e quattro гібридна версія надійде в продаж у багатьох інших європейських країнах. Зовсім недавно на одній з виставок вже була представлена ​​копія А8. У Німеччині кожен бажаючий може придбати новинки за 80.000 тисяч євро. Багато автолюбителів чекають, коли можна купити зразки в інших країнах.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.